top of page

Dette kan jeg bidra med:

DETTE KAN JEG BIDRA MED

Synlighet

Jeg deltar på alle store stevner i Norge og de stevnene jeg blir uttatt til i utlandet. Jeg har bl.a. deltatt i EM og flere internasjonale stevner bl.a. i Hagen og Aachen. 

 

Gode holdninger er viktig for at jeg skal lykkes. Jeg fokuserer derfor alltid på, også utad, å vise gode holdninger og å representere min idrett, klubb og familie på en god måte.

 

Sponsormerker/reklame/events

Bonifatius og jeg kan delta i passende arrangementer der det er naturlig å ha med en hest. Jeg disponerer en tilhenger for hestetransport og en hestebil. Begge kjøretøyene kan dekoreres etter sponsorenes ønske.  Mamma har en pick-up som også kan dekoreres.  Jeg også en eldre og pen Honda CRV som kan dekoreres.

 

Under nasjonale og internasjonale stevner kan det være sponsormerke på shabraken (teppet under salen). Det kan også være noen små merker på ride-klærne. Jeg kan bruke sponsorens overtrekksklær/fritidsklær før og etter konkurranse og overtrekksklær under oppvarming. Det er naturlig for meg å bruke sponsorens klær under trening, samlinger og ellers når det kan passe. Når jeg representerer landslaget er det begrensninger i bruk av sponsorklær og merker.

 

Bilder av meg og hesten min kan brukes etter avtale. Jeg vil ha rett til å godkjenne bilder som benyttes.

 

Vi oppholder oss ofte i miljøer der det er publikum med stor kjøpekraft. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for å representere mine sponsorer på en positiv måte. Det er plass til profilering for sponsorer og støttespillere på min hjemmeside: siritonnesen.no

 

Farmen-dag hos Skotvedt Asker og Bærum AS

bottom of page