top of page

Mine støttespillere 

mine stottespillere

                                                                                                              betyr utrolig mye for meg. De stiller alltid opp, men krever også at jeg gjør skolearbeidet, trener, hviler og gjør litt andre ting. Mamma hjelper meg med hesten og utstyret, og pappa holder orden på biler og tilhenger. Ikke minst økonomisk bidrar foreldrene mine mye. De forsaker mye for min skyld. Det er mamma som lager kür-programmene mine og sørger for passende musikk. Mine foreldre stiller opp som sjåfører og heiagjeng. Mamma tar opp video av treninger og konkuranser så vi kan se på dem og lære hvordan vi kan bli bedre. Hun var aktiv trialkjører på høyt nivå og var et par år på damelandslaget i trial. Hun har en 4. pl. fra uoffisielt VM i International Class og en bronsemedalje i lag-NM. Hun er trener 1 i trial, så hun vet litt om hva som skal til. Jeg tror at pappa av og til synes at det hadde vært fint om jeg byttet ut hesten med en gammel Øst-Tysk Simson Schwalbe moped med totaktsmotor. Mye lettere å reparere, sier pappa.

Mamma og pappa

EM-2018-Boni.jpg

                                                                                                                        ble min trener i løpet av sommeren 2019. Siril behøver nesten ikke noe presentasjon. Men bare for å nevne noe, hun var den første norske dressurrytter som kvalifiserte seg og deltok i Olympiske Leker siden 1952.

Å ri for Siril er krevende. Det er fullt fokus hele tiden og en god del "hjemmelekser". Vanligvis blir resultatene dårligere en periode etter et skifte av trener. Men det gikk overraskende  bra. Fremgangen stoppet litt opp og så kom forbedringene. Siril er tilstede på nesten alle stevner, men hun konkurrerer jo også selv. Tiden hun kan hjelpe meg med forberedelsene må brukes godt.

Jeg kommuniserer veldig godt med Siril, og jeg er veldig fornøyd.  Siril har verdens mest tålmodige ekteman.

Siril Wethal Helljesen

NM-28-08-2020-B.jpg

Klikk på bildet for å lese mer om Siril

Anny Hilde Lindén

                                                                                                              var min trener i mange år.  Hun fikk meg til å fokusere på de tingene som jeg må trene mer på. Hun har alltid et mål med treningene og tenker langsiktig. "Husk det er trening" sa alltid Anny Hilde når jeg gjorde feil og ble skuffet under ridetimene våre. Ofte var hun med på konkurranser og gjorde en gjennomgang med oss hestejenter etterpå. Hun betød veldig mye for fremgangen min og for de andre rytterne på Tanum. Hun er veldig glad i hestejentene sine. Anny Hilde har 21 medaljer i NM, hvorav 10 er gull.

Klikk på bildet for å lese mer om Anny Hilde

Nikolai Kowalski

                                                                                                Nikolai er en dansk berider som jeg red for noen ganger i året for å få flere impulser. Han er veldig flink og hjalp også mamma med det treningsarbeidet hun skulle hjelpe meg med. Han har også hjulpet meg med å finne Bonifatius.

                                                        hjalp meg både på trening og konkurranser fra vinteren 2016-17 til høsten 2018. Det gjorde det mulig for meg å fortsette treningen mens Anny Hilde var travelt opptatt med oppfølgingen av Alexandra Andresen i USA. Line var også med til EM i 2018. Hun er veldig rolig under oppvarmingen til konkurranser. Line er aktiv dressurrytter for Tanum Rideklubb og har vunnet NM-lag. Hun har også arbeidet for Kohlschmidt Dressage.

Line Østli

Ryttern

                                                             Søren Wind begynte sin karriere som berider hos Helgstrand Dressage.

Men for ikke lenge siden ble han ansatt hos Nordentoft Equestrian. Da fikk han også tid til å holde leksjoner i ridehuset på Tanum. Vi fikk veldig fort god kontakt og han hjalp meg mye med opptreningen før NM i 2020.

Han var bare 26 år gammel da vi begynte samarbeidet i 2020. Fordi han er veldig ung ser han ofte flere

muligheter enn begrensninger. Samarbeidet har bare fortsatt og utviklet seg mer. Søren liker godt å undervise og følger nøye med i utviklingen av sine elever. Om jeg gjør det veldig bra på et stevne får jeg meldingen ”Såddan”

som betyr ”sånn skal det gjøres”. Da vet jeg at han er fornøyd med innsats og resultat.  Av og til tar vi turen til Danmark og trener hos Søren. 

Søren Wind

Søren Wind.png

Mormor og morfar

                                                                                                          støtter meg på mange måter. De støtter  meg med utstyr, bl.a. eier de hestehengeren.  De hjelper også til økonomisk, er sjåfører og kommer på mange stevner. Jeg får ofte en "bonus" av mormor og morfar når jeg gjør det ekstra bra. Mormor red også da hun var ung og hun synes det er veldig fint at jeg holder på med hest. Morfar hjelper meg med presentasjonsmateriell og renskriver mye av tekstene på hjemmesiden min. Han har vært aktiv utøver i hundekjøring og skyting. Da han begynte å bli "gammel" kjørte han trial sammen med mamma og onkel Frederik og ble kretsmester. Han er en erfaren idrettsleder fra klubb, krets og forbund og er også trener 1 med spesialområde barneidrett i motorsykkelsport. Han kan gi meg råd om håndtering av vanskelige situasjoner, men det er ikke alltid så lett å ta til seg det en gammel bestefar sier. Når jeg rir konkurranser er morfar mer nervøs enn jeg er. Mormor er mer fokusert og følger ordentlig med hvordan jeg rir.

ryttern_slagord.png

VI PÅ RYTTER'N

Rytter’n AS har drevet hesteutstyrsbutikk siden 2005. Firmaet fikk ny eier våren 2017.

  • Rytter’n skal være totalleverandør av utstyr til hest og rytter.

  • Vi tilbyr et stort utvalg anerkjente kvalitetsvarer og et konkurransedyktig økonomisortiment.

  • Som faghandel skal vi tilby kundene god varekunnskap og god service, men det er deg som kunde og dine behov vi lærer aller mest av.

  • Rytter’n skal være kjent som trendsetter i bransjen med stort vareutvalg.

I tillegg til vår hovedbutikk på Rud i Bærum har vi stor nettbutikk der målsettingen er at alle butikkens varer skal bli å finne

Velkommen til Rytter'n AS!

Butikken i Bærum

Rudsletta 42
1351 RUD

Åpningstider
Mandag 10-22
Tirsdag-fredag 10-18
Lørdag 10-16

E-post: post@ryttern.no

Tlf.: +47 479 26 733

Rytter'n er min leverandør av  rideklær og utstyr.

De har over 15.000 vareartikler i nettbutikken. Så det er ikke vanskelig å finne det man trenger.

De har også en flott hjemmeside der det er gode muligheter

for netthandel. Legg også merke til de romslige åpningstidene.

Klikk på logoen til venstre og sjekk ut hjemmesiden deres.

Line 2_edited.jpg

Bonifatius og jeg klare for vårt første EM.

Antrekket er i orden. Jeg har nye rideklær fra Rytter'n.

Tor Lein-Stenberg 

                                                                                                          har ordnet domene og satt opp denne hjemmesiden. Han er profileringsdesigner hos Poseidon Visuell Expo AS. Sjekk deres fine hjemmeside.

MECA Service AS avd. Rud

                                                                                                                                                                  hjelper meg med med deler og utstyr til bil og hestehenger. I tillegg får vi bruke verksted og vaskehall til vedlikehold. Som tidligere er de eksperter på Honda og Kia. Etter verkstedets overgang fra Skotvedt til Meca treffer du de samme hyggelige og dyktige folkene. De hjelper deg med service og garantireparasjoner på Honda, Med hele Mecas delelager i ryggen kan de hjelpe deg med service og reparasjoner av de fleste biler. De skaffer også leiebil om du trenger det mens bilen din er på verkstedet.

Meca-service.png

Trykk på logo for Meca Service hjemmeside

Sjekk tid for EU-kontroll

Bestill service her

De hjelper deg med: Trafikkalt grunnkurs,  opplæring til førerkort på moped AM, lett MC A1, mellomtung MC A2, MC A, bil B, bil med automatgear B78 og tilhenger BE og B96. Halvorsen Trafikkskole har høy kvalitet på undervisningen og veldig lav strykprosent. Jeg var elev på denne kjøreskolen og det fungerte veldig bra. Jeg klarte både teori og oppkjøring på første forsøk.

feltforlenger

bottom of page